На всіх етапах виробничо-торговельного ланцюжка будь-якого товару утворюється зіпсована, бракована або прострочена продукція, яка непридатна для реалізації та використання.

Такий продукт необхідно відсортовувати та знищувати з кількох причин:

- Щоб уникнути надання неякісних послуг;

- Поширення хвороботворних інфекцій від зіпсованої харчової продукції;

- Збереження репутації компанії-виробника чи продавця.

До товарів неналежної якості, що вийшли із обороту, відносять продукцію, яка має наступні якості та підлягає вилученню із продажу та знищується:

— продукція із вичерпаним строком придатності;
— бракована продукція;
— продукція, що має нетоварний вид;
— продукція без акцизних марок.

Компанія "УкрЕкоПром" пропонує послуги із знищення великих обсягів неякісної та простроченої продукції в короткі терміни та з повним документальним супроводом. Наше обладнання задовольняє потреби великих замовників - дозволяє знищувати до 750 кг/год відходів.